Huur hier uw bouwdrogers en ventilatoren

Pleisterwerken Mario Margodt - Machineverhuur Vocht in huis is een vervelend probleem dat niet snel van de baan is. Toch zijn er verschillende machines die u kunnen helpen om de luchtvochtigheid van uw woning terug te optimaliseren en zo soelaas brengen. Het huren van zo’n ventilatoren en bouwdrogers in Lichtervelde of Waregem doet u het best bij expert Pleisterwerken Mario Margodt. Ook voor professioneel advies of verdere uitleg kan u bij deze vakman terecht.

De werking van een bouwdroger

Wanneer er vocht optreedt in uw woning, wil dit niet meteen zeggen dat er een lek is ontstaan. Ook tijdens het bouwen of renoveren van het pand, kan er veel vocht door de muren opgenomen worden. Een bouwdroger zorgt ervoor dat het vocht in uw woning weer verdwijnt zodat er geen grote vochtproblemen worden veroorzaakt. Deze machine neemt het vocht uit de lucht op waardoor het niet in de muren kan dringen. Al het vocht dat vrijkomt, wordt door een ventilator aangezogen en gecondenseerd zodat het opgevangen kan worden in een reservoir. Op die manier zal het natuurlijke droogproces worden bevorderd, zonder dat uw muren te snel gedroogd worden. Zo voorkomt u barsten en zal er een langdurig resultaat bekomen worden. Wanneer u kampt met een hardnekkig vochtprobleem, kan u buiten een bouwdroger ook een extra ventilator huren voor een nog krachtigere werking.

Contact

Hebt u advies nodig over de mogelijke oplossingen voor uw vochtprobleem? Wilt u nadien ook uw binnenbepleistering vernieuwen of uw buitenmuren bezetten met crepi? Aarzel dan niet want al deze werken kunnen uitgevoerd worden door deze professionele stukadoor. Maak aan afspraak via telefoon, mail of het contactformulier en bespreek al uw wensen en verwachtingen voor een perfect eindresultaat.